The Client: Azrieli Group
Size: 16,000 square meters.

The Project

Expanding the mall with a new top floor.

Description

Adding a new floor and overall renovation, with minimal interference to the mall’s daily activity. The project required reinstalling many of the mall’s infrastructure in the new floor.

Results

The old shopping mall received an incredible makeover. The ground floor went through a refreshing renovation. A new floor was added while keeping original ceiling and walls. Some of the building’s infrastructures were removed from their original location and reinstalled in the new floor. The project also included installation of a new elevator and two escalators - all this while sustaining the mall’s daily commercial activity.

Looking for efficiency, results, reliability?

Contact us for more information